NEOČEKIVAN KIKS BARSELONE: Katalonci izgubili od Granade i propustili priliku da dođu na čelo tabele

Novosti online

29. 04. 2021. u 21:26

FUDBALERI Barselone razočarali su svoje navijače pošto su poraženi od Granade na svom terenu sa 2:1 i tako su propustili priliku da zauzmu prvo mesto na tabeli.

НЕОЧЕКИВАН КИКС БАРСЕЛОНЕ: Каталонци изгубили од Гранаде и пропустили прилику да дођу на чело табеле

FOTO: AP

Ništa nije slutilo da će se utakmica ovako završiti, posebno nakon 23. minuta kada je Lionel Mesi na asistenciju Antoana Girzmana doveo tim Ronalda Kumana do prednosti.

Nastavila je Barselona da napada, ali promene rezultata nije bilo. Granada se nije predavala i uspela je da dođe do izjednačenja.

Igrao se 63. minut kada je Mačis iskoristio grešku Oskara Mingeze i lako savladao Ter Štegena. To kao da je gostima dalo krila, pa su krenuli po sva tri boda.

Nedugo posle gola rivala crveni karton dobio je trener Katalonaca Ronald Kuman i gosti su iskoristili sve loše što je zadesilo ekipu sa "Kamp Noua".

Domaće je šokirao Molina koji je u 79. minutu sjajnim udarcem glavom zatresao mrežu Barselone i doneo veliku pobedu svom timu.

Katalonci se sada nalaze na trećem mestu na tabeli i imaju 71 bod kao i Real Madrid, Granada je na osmoj poziciji sa 45. Čelo tabele i dalje drži Atletiko sa 73 boda.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024