ZVEZDIN DRES ZA JELICU: Crveno beli i popularni pevač stavili dres na aukciju - traje 48 sati (FOTO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:00

SVAČIJI glas se daleko čuje, ali uz malu pomoć medijskih ličnosti i dalje, znatno dalje.

ЗВЕЗДИН ДРЕС ЗА ЈЕЛИЦУ: Црвено бели и популарни певач ставили дрес на аукцију - траје 48 сати (ФОТО)

FOTO: Printskrin

Tako se u akciju pomoći Jelici Šibinac uključio pevač Željko Samardžić, tvorac himne Rođenih, mostarskog Veleža.

- Zvezdin dres sa potpisima svih igrača i trenera Dejana Stankovića! pravo sa Marakane! Zahvaljujem na pomoći divnoj Zvezdinoj novinarki Tatjani Šajković. Početna cena 12.000 dinara. Licitacija traje 48 sati, do 25. aprila u 20.40! Unapred zahvaljujem svima na podršci! Za jelicu 994 - napisao je Željko na Instagramu.

Inače, Humanitarna fondacija "Budi human" - Aleksandar Šapić, takođe prikuplja novčana sredstva za Jelicu Šibinac (1977).

FOTO: Printskrin

Tekst potpisa

Jelica je rođena 1977. godine u Čačku. Pre 20 godina joj je dijagnostifikovan dijabetes sa kojim se bori sve ove godine. Bolest je u međuvremenu uznapredovala. Došlo je do gangrenoznih promena, koje su dovele do manjih amputacija na oba stopala, kao i sve većih problema sa ulcerima (otvorenim ranama).

Jeličino lečenje svih ovih godina je podrazumevalo vaskularne i manje hirurške intervencije, tretmane u hiperbaričnoj komori i banjsko lečenje, što više nije dovoljno. Zadnja nada, da bi zaustavila progresiju bolesti je terapija kubanskim injekcijama koja se radi u inostranstvu.

Jelica je mlada žena, smohrana majka, koja nije u mogućnosti da sama finansira lečenje koje joj je potrebno što pre, jer ukoliko ne ode na lečenje uskoro, preti joj amputacija obe noge. Ovim putem se obraća svim humanim ljudima da pomognu koliko je ko u mogućnosti.

Jelici su sredstva potrebna za lečenje u inostranstvu, rehabilitaciju, specijalističke i kontrolne preglede kao i za putne troškove i smeštaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)