STANOJEVIĆ PRED SPARTAK: Iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja! Crno-beli protiv Subotičana bez Miljkovića

Tanjug

24. 04. 2021. u 15:49

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv subotičkog Spartaka očekuje dobar meč.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД СПАРТАК: Изнад мог имена увек може да буде знак питања! Црно-бели против Суботичана без Миљковића

Foto: M.Vukadinović

Crno-beli sutra od 19.30 sati na stadionu u Humskoj dočekuju tim iz Subotice u 33. kolu Superlige.

- Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu, rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Šef struke crno-belih rekao je tim izašao rovit iz duela sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i da će protiv Spartaka biti promena u ekipi.

- Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu, rekao je Stanojević.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je da li je naredni period ključan što se tiče njegovog opstanka u Partizanau i da li oseća pritisak i obavezu da, ukoliko bude kikseva u Superligu i ne osvoji Kup, ponudi ostavku kao moralni čin.

- Neko sam ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost i da iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Za mene su najvažnije stvari da li vam ekipa veruje ili ne veruje, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na tu temu, rekao je Stanojević i dodao:

- Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni. Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti, zaključio je Stanojević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji