BEJL KRITIKOVAO MURINJA: Mi smo veliki klub, moramo više da napadamo i da se namećemo

Novosti online

22. 04. 2021. u 09:38

TOTENHEM je uspeo da pobedi Sautempton sa 2:1 u odloženoj utakmici 29. kola Premijer lige. Utiske o trijumfu "pevaca" izneo je Geret Bejl.

БЕЈЛ КРИТИКОВАО МУРИЊА: Ми смо велики клуб, морамо више да нападамо и да се намећемо

FOTO: AP

Velšanin se zajedno sa Sonom Heungom-Minom upisao u strelce i tako bio najzaslužniji za pobedu kluba iz Londona.

Totenhem je odigrao prvi meč od odlaska Žozea Murinja. Ekipu je sa klupe predvodio doskorašnji pomoćnik, 29-godišnji Rajan Mejson.

Bejl je odigrao odličnu utakmicu, a novinar ga je posle meča pitao kojim putem bi trebalo da idu Sparsi nakon odlaska portugalskog stručnjaka.

- Mi smo veliki klub. Moramo više da se nametnemo, više da napadamo i to smo protiv Sautemptona i učinili - rekao je Bejl, što su engleski mediji protumačili kao kritiku bivšem treneru.

Velšanin je prokomentario i izlazak Totenhema iz Superlige.

- Što se mene tiče, ta priča je završena i nastavljamo dalje. Na nama igračima je da novom treneru pomognemo koliko možemo da se snađe u ekipi i da mu olakšamo posao - zaključio je brzonogi krilni napadač.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?