ITALIJANSKI SKAUTI BILI SU SINOĆ NA "MARAKANI": U tefteru su se našli Zvezdini biseri?

Novosti online

18. 04. 2021. u 13:02

Skauti italijanske Parme gledali su sinoć na "Marakani" pobedu i preokret Crvene zvezde protiv Radnika (2:1), a zna se i zbog koga su bili tamo.

ИТАЛИЈАНСКИ СКАУТИ БИЛИ СУ СИНОЋ НА МАРАКАНИ: У тефтеру су се нашли Звездини бисери?

FOTO: FK Crvena zvezda

Transfer "guru" Đanluka di Marcio prenosi da su na meti Parme talentovani fudbaleri Željko Gavrić i Veljko Nikolić, koji su počeli meč protiv Surduličana, a od ranije je poznato da su u tefterima italijanskih klubova koji prate njihov razvoj.

Znatno bolji utisak ostavio je Nikolić, pošto je zabeležio dve asistencije, dok je Gavrić na poluvremenu zamenjen, iako je odigrao veoma solidno.

Obojica fudbalera dopadaju se Parmi koja bi poslala i ponudu za njih, ali problem im pravi trenutna situacija u Seriji A. Posle jučerašnje drame i poraza od Kaljarija (4:3) sve su bliže ispadanju u Seriju B, a tamo su drugačiji propisi za fudbalere van EU.

Nastavljaju da prate Nikolića i Gavrića i u budućnosti, pošto su potpuno okrenuti dovođenju talentovanih igrača, a često im za oko zapadnu upravo oni sa prostora Balkana.

Zvezda nema ništa protiv da na leto proda Nikolića pošto se više neće računati u "bonus" pravilo, dok je slična situacija i sa Gavrićem, s tim da će on još godinu dana moći da igra u okviru pravila koje nervira mnoge trenere u Superligi.

Za njega se ranije interesovala i Roma, ali dugo već nema informacija o odlasku na "Olimpiko".

(MONDO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju