TERZIĆ O INTERESOVANJU ITALIJANA: Nemoj ni da pokušavaju! Deki će jednog dana predvoditi evropske velikane

A. Ilić

08. 04. 2021. u 12:15

ТЕРЗИЋ О ИНТЕРЕСОВАЊУ ИТАЛИЈАНА: Немој ни да покушавају! Деки ће једног дана предводити европске великане

FOTO: M. Vukadinović

U toku jutarnjih časova pojavila se u medijima informacija da je Dejan Stanković trener koji bi mogao da na kraju sezone preuzme italijansku Sampdoriju.

Nije dugo trebalo, oglasili su se iz Crvene zvezde. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić poručio je da niko nije kontaktirao Zvezdu

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku, rekao je Terzić. 

On je podsetio da Stanković ima aktivan ugovor sa Zvezdom. 

-Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja. 

Terzić je uveren da je Stanković trener za velike domete. 

- Nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Srba

08.04.2021. 12:30

Tereza, svaka sila za vrema biva. Čujem da će se i pravosuđe menjati pa pazi da na vreme tutneš na sigurno. Ćelavog bradonju ne možeš zadržati ni pod kojim uslovima. Voli i on pare isto kao i ti, samo što ih on ne krade...!!!

Razguli

08.04.2021. 14:26

Ponasanje Dejana Stankovica na utakmici je detinjasto i smesno. Nicim ne pokaziúje autoritet a stalnim komentarisanjem sudenja i pokusajem uticanja na sudske odluke pokazuje nezrelost kao trener. Sudije bi morale da sankcionisu takvo ponasanje mnogo ostrije i odlucnije.