ALEKSANDAR MITROVIĆ: Nemamo vremena za plakanje

N. I.

05. 04. 2021. u 19:05

TEŠKO da u ovom momentu na planeti postoji fudbaler koji je u četiri uzastopne utakmice, sa ukupno 290 minuta provedenih na terenu postigao ukupno pet golova.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ: Немамо времена за плакање

FOTO: AP

Ovo je uspeo Aleksandar Mitrović sa pet pogodaka u tri meča za Srbiju, a uz to se za vikend vratio na teren i u startnu postavu Fulama, kojem je pomogao samo vodećim golom u porazu na gostovanju Aston Vili (3:1).

- Imali smo sjajnih 60 minuta iza sebe na meču u Birmingemu i vođstvo koje smo vrlo brzo prosuli i dozvolili domaćinu da dođe do ubedljivog trijumfa. Svi smo u klubu tužni i razočarani jer nismo ličili na sebe u finišu utakmice. Međutim, nemamo vremena za plakanje, pa se već okrećemo prvoj sledećoj utakmici, u subotu protiv Vulverhemptona na našem terenu - rekao je Mitrović.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je na meču Srbija - Republika Irska (3:2) ušao na teren u 63. minutu i sa dva sjajna gola matirao goste. Odigrao je 87 minuta protiv Potugalije (2:2), upisao se jednom u strelce, a u Bakuu je igrao 86 minuta i spakovao Azerbejdžanu dva komada za pobedu od 2:1 i overio mesto rekordera svih vremena na večnoj listi strelaca sa ukupno 41 golom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)