PIKSI JE NAŠ PELE I MARADONA: Strahinja Pavlović rođen kad se selektor oprostio od igranja, ali slušao je legende o njemu

Novosti online

05. 04. 2021. u 09:06

STRAHINJA Pavlović odigrao je 270 minuta za orlove u martovskom prozoru kvalifikacija, jedini uz iskusnijeg kolegu iz odbrane Stefana Mitrovića koji je sve vreme bio na terenu.

ПИКСИ ЈЕ НАШ ПЕЛЕ И МАРАДОНА:  Страхиња Павловић рођен кад се селектор опростио од играња, али слушао је легенде о њему

FOTO: N. Paraušić

Selektor Stojković time je pokazao da na štopera Monaka (trenutno na pozajmici u Serkl Brižu) ozbiljno računa u narednom periodu.

- Imao sam neki dobar osećaj i verovao sam da ću dobiti šansu, ali ponosan sam na činjenicu da sam odigrao sva tri meča. Igram standardno u klubu i bez obzira na to što smo pri dnu tabele, ipak je belgijska liga kvalitetna, igram dobre utakmice protiv čvrstih timova. Verujem da me je to preporučilo selektoru - rekao je Pavlović za Informer.

Lepo govori o Piksiju, istakavši njegov veliki uticaj na igrače i činjenicu da im je za kratko vreme preneo svoj karakter, borbeni duh, kao i pozitivnu energiju.

- Svi smo ubeđeni da nam je mesto u Kataru i da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. U Srbiji kada dobiješ fudbalsku loptu ili počneš da treniraš odmah naučiš ko je Piksi. Ono što su Pele i Maradona u svetu, to je Piksi kod nas. Uvek ti otac ili treneri pomenu Piksija, kakav je igrač bio, šta predstavlja za srpski fudbal - kaže dečko rođen 2001. godine, iste godine kada je legendarni Piksi zvanično završio igračku karijeru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Imaš DVE HILJADE razloga za registraciju na mozzartbet.com