SRBIJA JE USTALA ZA MALOG GAVRILA: Čovek koji je razbesneo Ronalda dao dres na licitaciju (FOTO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 17:59

SRPSKI reprezentativac Stefan Mitrović odlučio je da pokloni svoj jedan predmet na aukciju za pomoć sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću.

СРБИЈА ЈЕ УСТАЛА ЗА МАЛОГ ГАВРИЛА: Човек који је разбеснео Роналда дао дрес на лицитацију (ФОТО)

FOTO: EPA

NJegov beli dres biće prodat za pomoć dečaku zbog kog se ujedinilo dosta sportista i javnih ličnosti i ponajviše ljudi proteklih dana

Mitrovićev dres Srbije u beloj boji prodaje se putem grupe namenjene za humanitarne licitacije, na društvenoj mreži Fejsbuk do večeras u 19 časova.

Uz poruku “od borca za borca”, od Stefana za Gavrila, dres je počeo da se prodaje po ceni od 973 dinara, po Đurđevićevom broju u fondaciji “Budi human” gde je otvoren njegov nalog za pomoć putem broja 3030.

Licitaciju na Fejsbuku možete pronaći na ovom linku, a nju je putem svog Instagram naloga podelio i sam fudbaler.

FOTO: Printskrin

Gavrilo Đurđević je već dobio pomoć od 7,5 miliona dinara, za koliko je kompaniji Mocart prodata kapitenska traka reprezentacije Portugala, koju je na utakmici sa Srbijom nosio Kristijano Ronaldo.

Portugalac ju je bacio pre završetka meča u besu, pokupio ju je srpski vatrogasac Đorđe koji ju je stavio na licitaciju putem sajta Limundo i tamo je prodata.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije, opake i progresivne bolesti zbog koje mu je potrebno lečenje u vrednosti od 2,4 miliona evra.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)