NIŠTA OD ARGENTINCA U JUNAJTEDU: Solskjer jasan po pitanju Aguera

Novosti online

04. 04. 2021. u 15:47

ARGENTINSKI fudbaler Serhio Agureo na kraju sezone napustiće Mančester siti. Uveliko se priča gde bi mogao da nastavi karijeru, a u medijima se pominjalo da bi mogao da ode u redove gradskog rivala, ekipe Junajteda.

НИШТА ОД АРГЕНТИНЦА У ЈУНАЈТЕДУ: Солскјер јасан по питању Агуера

Foto: EPA-EFE/Adrian Dennis/POOL

Ipak, da se to neće desiti naglasio je trener "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer", a verovatno ni sam napadač ne bi želeo da napravi takozvanu izdaju, s obzirom na to šta je sve dao "građanima".

- Ne bih očekivao da igrač koji je igrao za jedan klub deset godina želi da pređe u rivalski klub. Znam da smo profesionalci, ali kada igrate za Mančester junajted, ne idete u Siti. Imali smo primere toga, ali ja sa tim nisam saglasan - rekao je Solskjer.

Norveški stručnjak je govorio kako se on ponašao kada je bio igrač Junajteda.

- Kada sam ja igrao za Junajted, ako bi rivalski klub pokušao da me regrutuje, pitsao sam se, a gde je tu lojalnost? To je jedna od vrednosti do koje jako visoko držim.

Poslednji veliki transfera dva kluba desio se 2009. kada je Karlos Tevez prešao iz Junajteda u Siti. Sa "građanima" je uspeo da osvoji titulu u sezoni 2011/12.

Ostaje da se vidi gde će Agueru na kraju nastaviti karijeru. Sigurno da će veliki broj klubova biti u trci za njegov potpis.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)