PORUKA IZ NOVOG PAZARA: Izgubili smo, iz Novog Sada nosimo najlepše utiske! Lalatović je posebna priča!

A. Ilić

03. 04. 2021. u 16:43

FUDBALERI Novog Pazara poraženi su na gostovanju Vojvodini u Novom Sadu sa 1:0.

ПОРУКА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Изгубили смо, из Новог Сада носимо најлепше утиске! Лалатовић је посебна прича!

FOTO: FK Vojvodina

Uprkos porazu gosti su se oglasili porukom u kojoj su zahvalili domaćinu na gostoprimstvu. Sportski direktor Emir Birohac zahvalio se Novosađanima. 

- Iako nismo uspeli da poboljšamo bodovni saldo iz Novog sada poneli smo najlepše utiske. Ponovo je tako malo nedostajalo da pozitivan utisak koji smo ostavili na terenu pretočimo u aktivan rezultat. Ishodom meča nismo i ne možemo da budemo zadovoljni, a sve ostalo bilo je za aplauze. Vojvodina je po ko zna koji put na delu pokazala da je veliki i organizovan klub. Od ambijenta na stadionu, ophođenja čelnih ljudi Novosađana, sve je bilo na nivou veličine tog kluba. Da utakmica protekne u korektnoj i prijateljskoj atmosferi pobrinuli su se svi akteri, na čelu sa igračima, do sudijske ekipe, koja je bez greške obavila svoj posao, rekao je Bihorac. 

On je potom govorio o treneru Novosađana. 

- Trener Nenad Lalatović je posebna priča. Godinama na najdirektniji način iskazuje poštovanje prema gradu i klubu Novom Pazaru. To radi iz srca i zato i ima bezbroj poštovalaca u našoj sredini. Hvala mu za lepe reči i istinu koju širi o nama. Novi Pazar ceni takvo ponašanje i uvek će Vojvodini i njemu lično znati da uzvrati na istovetan način, rekao je sportski direktor FK Novi Pazar Emir Bihorac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!