ČOVEČE, ŠTA TI BI? Nevrovatan promašaj igrača Redinga - ovo bi moglo da košta Paunovićev tim u borbi za Premijer ligu (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 08:00

BARNSLI i Reding odigrali su juče 1:1 u 39. kolu Čempionšipa, a ovaj meč obeležio je neverovatan promašaj gostujućeg fudbalera Lukasa Žoaa.

ЧОВЕЧЕ, ШТА ТИ БИ? Невроватан промашај играча Рединга - ово би могло да кошта Пауновићев тим у борби за Премијер лигу (ВИДЕО)

FOTO: Twitter/@ReadingFC

Mogao je Veljko Paunović da se raduje još jednoj pobedi i načini novi korak ka plej-ofu drugog ranga engleskog fudbala, ali Portugalac je uspeo da promaši nemoguće.

Naime, jedan igrač Barnslija je želeo da vrati golmanu loptu, igrač Redinga je to primetio i presekao dodavanje, ona je potom stigla do Žoaa koji je promašio prazan gol iz izgledne pozicije.

Da je postigao gol tim sa "Madejski" stadiona bi otišao na 2:0 i veliko je pitanji da li bi domaći mogli da se vrate u utakmicu i izbegnu poraz.

Posle ovog remija Reding se nalazi na šestom mestu sa 63 boda, dva manje upravo od Barnslija.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu