"OVO SU UTAKMICE KOJE VODE NA VELIKO TAKMIČENJE": Dika Stojanović zadovoljan urađenim, dotakao se i Mitrovića

Novosti online

31. 03. 2021. u 15:28

SRBIJA je pokazala ozbiljan nivo fudbala na prve tri utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2022. godine održava u Kataru.

ОВО СУ УТАКМИЦЕ КОЈЕ ВОДЕ НА ВЕЛИКО ТАКМИЧЕЊЕ: Дика Стојановић задовољан урађеним, дотакао се и Митровића

FOTO: Tviter/FSS

Sportski direktor FSS Stevan Stojanović je istakao da u taboru naše selekcije vlada veliko zadovoljstvo.

- Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabije odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus - rekao je Stojavić, pa potom dodao:

- Bilo je straha tokom cele utakmice. Očekivali smo ovako nešto, kao što sam već rekao. Ali ovo su utakmice koje vode na veliko takmičenje. Ovakvi mečevi moraju da se dobiju. Da li posle dobre i lepršave igre, ili na ovaj način, manje je bitno. Zadovoljni smo, jer smo ispunili plan.

Nekadašnji golman Crvene zvezde posebno je istakao odličnu igru Aleksandra Mitrovića koji je protiv Azerbejdžana postigao dva gola, a ukupno pet na tri utakmice.

- Meni je drago. Znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni - zaključio je Stojanović.

Podsetimo, Srbija posle uvodna tri kola kvalifikacija ima sedam bodova koliko i Portugal, Luksemburg ima tri, a Irska i Azerbejdžan su bez bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!