LAZOVIĆ MENJA KLUB, ALI NE I DRŽAVU: Srbin napušta Veronu, trener koji ga želi odlično ga poznaje i idealan je za njegov sistem

Novosti online

31. 03. 2021. u 13:17

SRBIJA je odlično počela kvalifikacije za Mundijal, a deo nacionalnog tima bio je Darko Lazović za koga se interesuje sve više klubova iz Italije.

ЛАЗОВИЋ МЕЊА КЛУБ, АЛИ НЕ И ДРЖАВУ: Србин напушта Верону, тренер који га жели одлично га познаје и идеалан је за његов систем

Foto: EPA-EFE/ EMANUELE PENNACCHIO

Malo je verovatno da će brzonogi igrač ostati u Veroni, ali po svemu sudeći neće promeniti državu jer žele da ga dovedu neke ekipe sa "čizme".

Navodno je Atalanta polazala ozbiljno interesovanje da na leto dovede Lazovića koji bi dodatno pojačao konkurenciju u ovoj sjajnoj ekipi.

Mediji bliski klubu iz Bergama navode da trener Đanpjero Gasperini želi da ponovo sarađuje sa Lazovićem, kao što je to bio slučaj u Veroni.

Jedan od razloga zašto ovaj 63-godišnji stručnjak želi Srbina u svom timu je taj što se on odlično uklapa u njegov sistem sa tri defanzivca i dva ofanzivna beka.

Lazović je u Veroni jedan od najplaćenijih igrača i njegova godišnja primanja iznose 600.000 evra, a među klubovima koji su zainteresovani za njega, prethodnih nedelja mogla su se čuti imena Lacija i Fiorentine.

Ostaje da se vidi gde će bivši igrač Crvene zvezde nastaviti karijere, ali kako sada stvari stoje ostaće u Italiji, samo je pitanje u kom klubu će igrati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024