RONALDOVA SESTRA JE MALO NERVOZNA: "Opljačkali su nas u Srbiji , stidite se svi koji prozivate Kristijana"

Novosti online

30. 03. 2021. u 13:42

KATIA Aveiro sestra Kristijana Ronalda stala je u odbranu svog mlađeg brata nakon skandaloznog bacanja kapitenske trake na zemlju.

РОНАЛДОВА СЕСТРА ЈЕ МАЛО НЕРВОЗНА: Опљачкали су нас у Србији , стидите се сви који прозивате Кристијана

FOTO: Facebook/KatiaOliveiroOficial

Srbija je uspela da osvoji bod protiv reprezentacije Portugala u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. A meč je obeležio detalj iz poslednjih trenutaka utakmice.

- Kristijano je simbol nacije. Portugal je opljačkan na skandalozan način, a Ronaldo je bio revoltiran tom odlukom. Lopta je prešla bar 30 centimetara gol liniju, nakon meča je krenuo u svlačionicu jer je ovo pljačka i nije vredno - pisalo je u objavi Katije, a onda se okrenula i bacanju trake.

- Besan i izrevoltiran zbog nepravde prema njegovoj otadžbini koju je toliko puta branio, grizao i grebao za nju, on je bacio traku na zemlju. Izuzetno je bio hladan, jer je on želeo da je baci sudiji u lice. Nek se srame svi oni koji prozivaju Kristijana zbog ovog čina.

Nakon ove objave i teksta, ubrzo su svi svetski mediji preneli njenu izjavu koja je naišla na negativne komentare. 

Ona je nakon toga obrisala objavu i ograničila pristup svom Instagram profilu 

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dr

30.03.2021. 21:00

Баш интересантно, и то преко сваке могуће мере. Кад се већ бавите стручним мишљењем његове сестре (?!?) не би било згорег да нас што хитније обавестите и шта о свему томе мисле и Роналдова баба и његов поштар.

NS

31.03.2021. 10:47

Ako ste opljackani, nije Srbija kriva za to, krivite Holandskog sudiju :) :) Al mislim da su sudije uvek u pravu. :) Pozdrav sestrama nesportivnog fudbalera.