DAŠ TOTENHEMU TRI GOLA I MOŽEŠ DA BIRAŠ KLUB: Fudbaler zagrebačkog Dinama na meti engleskog velikana

Novosti online

26. 03. 2021. u 17:15

PONEKAD dosta stvari u životu treba da se poklopi da bi se desilo nešto veliko. Fudbaler zagrebačkog Dinama Mislav Oršić nalazi se na dobrom putu da ostvari transfer karijere.

ДАШ ТОТЕНХЕМУ ТРИ ГОЛА И МОЖЕШ ДА БИРАШ КЛУБ: Фудбалер загребачког Динама на мети енглеског великана

Foto: AP

Sjajni igrač je najzaslužiji što se Dinamo plasirao u četvrtfinale Lige Evrope, pošto je postigao het-trik u pobedi nad Totenhemom (3:0).

To su zapazili evropski giganti koji su krenuli u lov na Oršića. Prema pisanju britanskog "Sana", Arsenal je zainteresovan za 28-godišnjeg Zagrepčanina, a menadžer Mikel Arteta već je krenuo u akciju pripreme tima za narednu sezonu.

- Oršić se upisao u istoriju golovima protiv Totenhema, a veoma lako se može desiti da i anredne sezone muči Murinja i Sparse. Arteta na leto neće imati previše novca za nove igrače i upravo je Oršić odlično rešenje za napadačke probleme - piše "San".

Podsetimo, Dinamo je prvi meč u Londonu izgubio sa 2:0, a onda je zahvaljujući sjajnom Oršiću nadoknadio tu prednost i obezbedio plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule