BATISTUTIN SIN RADI U KOPIRNICI: Mogao sam sinu da kupim kola, to onda ne bi bio stvarno njegov auto, neka sam zaradi za njih

Novosti online

09. 03. 2021. u 18:35

LEGENDARNI argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta bio je svojevremeno jedan od najboljih napadača na svetu.

БАТИСТУТИН СИН РАДИ У КОПИРНИЦИ: Могао сам сину да купим кола, то онда не би био стварно његов ауто, нека сам заради за њих

Foto: EPA-EFE/Bucco

Popularni "Batigol" je imao sjajnu karijeru, ali sada se priča o načinu na koji vaspitava svoju decu.

Naime, njegov sin Lukas ima 20 godina i radi u jednoj kopirnici i za Batistutu je to sasvim normalno.

- Mogao sam Hoakinu kupiti kola. On bi se u njima vozio, ljudi bi se divili, ali taj automobil ne bi bio plod njegovog rada. To ne bi bio stvarno njegov auto. Ovako radi kao sav običan svet, naučen da troši ono što sam zaradi. Ja svom sinu ostavljam dostojanstvo. Kada bude kupio automobil, to će biti od novca koji je sam zaradio i to osećanje neće moći da se poredi sa onim koje bi imao da sam mu ja kupio - rekao je Batistuta.

Slavni napadač ima četiri sina i očigledno je odlučio da oni sami zarađuju za život, a ne samo da im on pomaže u tome.

Batistuta je ponikao u Njuelsu, kasnije je igrao i za River i za Boku, a u evropskoj karijeri nosio je dres Fiorentine, Rome i Intera, gde je bio na pozajmici. Od fudbala se oprostio u Al-Arabiju iz Katara, 2005. godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)