ZLATAN ZVAO NADU U GOSTE: Neće joj biti prvi put da odlazi u dom Ibrahimovića

Novosti online

09. 03. 2021. u 09:16

ЗЛАТАН ЗВАО НАДУ У ГОСТЕ: Неће јој бити први пут да одлази у дом Ибрахимовића

EPA/EFE-Ettore Ferrari

ZLATAN Ibrahimović je oduševio našu pevačicu Nadu Topčagić, kada na scenu Sanrema izašao uz instrumental njene pesme "Jutro je"...

Mediji u regionu, ali i šire danima bruje o potezu fudbalera Milana, a sada Kurir prenosi da je Zlatan pozvao Nadu u goste u Švedsku.

Podsećanja radi, otac i majka fudbalera Milana su pre više od dve decenije ugostili Nadu  i njenog supruga u njihovom domu, a kako prenosi pomenuti izvor, Ibrahimovići imaju u planu uskoro i da ponove gostoprimstvo. Do toga bi trebalo da dođe nakon što se situacija s koronavirusom stabilizuje.

Zlatanu je Nada jedna od omiljenih pevačica s naše estrade, često se veseli uz njene hotove. I sama pevačica je nedavno ispričala kako je bila u gostima kod Ibrahimovića.

- Ja sam to dete upoznala kad je imao 12 ili 13 godina. Bila sam na ručku kod njegovog oca. Sve se dogodilo tokom moje turneje u Švedskoj, pa je taj menadžer koji je ugovarao nama poslove pozvao mene i supruga na ručak kod Ibrahimovića. Čovek nas ugostio fino, i tada se pojavio on. Zlatan je bio štrkljav onako, visok. Kažu mi da je talenat za fudbal, ali ja i suprug nepoverljivi. Igrao je tu za jedan klub u blizini Malmea. Nije mi delovalo da će za 15 godina postati bog sporta i fudbala - ispričala je Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)