U Evropi vanredno kolo, a u Meridianu NAJVEĆE KVOTE - Aston Vila 2.25, Bilbao 2.35, Liverpul 2.40!

PROMO

03. 03. 2021. u 12:00

Zašto bismo čekali vikend? Svaki dan je idealan za dobar fudbal, uzbudljive utakmice i vrhunske kvote!

У Европи ванредно коло, а у Меридиану НАЈВЕЋЕ КВОТЕ - Астон Вила 2.25, Билбао 2.35, Ливерпул 2.40!

PROMO

Sve oči biće uprte u Liverpul, gde će na Enfildu u velikom derbiju gostovati Čelsi.

Međutim, pratićemo i revanš meč polufinala španskog Kupa Kralja, ali pre svega toga i rasplet u Premijer ligi.

Naravno, Meridian vam je omogućio i dodatne pogodnosti. Svaki novi korisnik OVDE može da preuzme BONUS OD 1.500 RSD BEZ USLOVA.

A, onda, pažljivo izaberi i uživaj.

ŠEFILD JUNAJTED - ASTON VILA, DVOJKA 2.25

(Sreda, 19.00)

Kod Šefilda je stvar jasna, ekipa beleži poraz za porazom i nalazi se u situaciji iz koje je gotovo nemoguće izvući se. Na 26 utakmica, samo pet puta nisu izgubili današnji domaćini u meču Premijer lige. Aston Vila je odlično startovala sezonu, a sada se nalazi na devetom mestu sa ambicijama da se umeša u borbu za izlazak u Evropu, od čega je deli tek nekoliko bodova. Pobeda na ovom gostovanju od velikog je značaja.

LEVANTE - ATLETIK BILBAO, DVOJKA 2.35

(Četvrtak 21.00)

Svašta možemo da očekujemo u Valensiji u četvrtak uveče. Na programu je revanš utakmica polufinala Kupa Kralja, gde će Bilbao pokušati da se izbori za prolazak u finale, posle ne baš najboljeg rezultata u prvom meču (1:1). Nijanse će odlučivati o prolasku do borbe za trofej, između dve ekipe koje u prvenstvu Španije zauzimaju pozicije devet i 10. Gledajući formu, ne može se naći prednost domaćina ili gostiju i zato možemo da očekujemo borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

LIVERPUL - ČELSI, KEC 2.40

(Četvrtak, 21.15)

Liverpul u ovaj derbi meč ulazi bez pobede na Enfildu u 2021. godini. Tako nešto je delovalo nezamislivo, ali eto, ipak se desilo. Jirgen Klop i njegovi igrači su godinu startovali sa dva remija i četiri uzastopna poraza na Enfildu. Ipak, utakmica u Šefildu u prošlom kolu mogla bi da bude početak pobedničkog niza. Svakako bi bilo lakše da protivnik nije Čelsi, ekipa koja je u prošlih 10 utakmica u svim takmičenjima zabeležila sedam pobeda i tri remija. Ali, statistika je na strani Liverpula. "Crveni" su na poslednjih pet prvenstvenih utakmica ostvarili četiri pobede, uključujući i trijumf od 2:0 u prvoj utakmici ove sezone.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?