MILIJAŠ: Zaboravlja se sve osim pobede, biće nam lakše u četvrtak

Novosti online

13. 02. 2021. u 18:12

TRI boda se pamte, a uslovi za igru i poslednji minuti derbija na Čairu ostaju po strani. Zadovoljni su u stručnom štabu Srvene zvezde posle "minimalca" protiv Radničkog, što potvrđuju i reči člana stručnog štaba Nenada Milijaša.

МИЛИЈАШ: Заборавља се све осим победе, биће нам лакше у четвртак

FOTO: FK Crvena zvezda

– Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi – rekao je Milijaš.

Sledeći rival Crvene zvezde je ekipa Milana, a crveno-beli će u četvrtak od 18 časova i 55 minuta odmeriti snage sa italijanskim klubom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

– Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana – zaključio je asistent Dejana Stankovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!