VOJVODINA DOVODI STRANCA: Lalatović napad pojačava reprezentativcem Zambije (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2021. u 14:21

VOJVODINA je odlučila da pojača napad pred nastavak Superlige Srbije. Novi igrač Novosađana trebalo bi da bude Emanuel Čabula.

ВОЈВОДИНА ДОВОДИ СТРАНЦА: Лалатовић напад појачава репрезентативцем Замбије (ВИДЕО)

Foto: Fk Vojvodina

Ovaj 22-godišnjak je reprezentativac Zambije, a sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović je potvrdio da je igrač blizu potpisa.

-  Reč je o 22-ogodišnjem napadaču reprezentacije Zambije, koja je nastupala u četvrtfinalu Kupa afričkih nacija, gde je poražena od Maroka. U pitanju je zanimljiv igrač, koji se istakao na tom takmičenju odličnom realizacijom i procena je da bi jako dobro došao Vojvodini - rekao je nekadašnji pomoćnik Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a potom dodao:

- Brz je i pokretljiv, baš onakav kakvog želi šef stručnog štaba Nenad Lalatović, pa činimo sve kako bi potpisao ugovor sa Vojvodinom. Blizu smo realizacije i nadam se da ćemo za neki dan imati konkretne novosti za naše navijače - istakao je Milan Kosanović.

Inače, Vojvodina je želela da u zimskom prelaznom roku dovede doskorašnjeg napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija, ali od toga nije bilo ništa.

Osvajač Kupa Srbije prvu utakmicu u drugom delu sezone igra protiv TSC-a na svom terenu u petak od 16.30.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati