UEFA DALA ZELENO SVETLO ZVEZDI: Crveno-beli protiv Milana igraju sa navijačima

Novosti online

28. 01. 2021. u 10:08

CRVENA zvezda će igrati protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope sa navijačima.

УЕФА ДАЛА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗВЕЗДИ: Црвено-бели против Милана играју са навијачима

Foto arhiva VN

Ako je verovati onome što piše na zvaničnom sajtu šampiona Srbije, crveno-beli su dobili zeleno svetlo od UEFA da mogu sa 30% da popune kapacitet stadiona Rajko Mitić.

Vest koja će se i te kako svideti navijačima Crvene zvezde. Ruku na srce neće biti kao kada je pun stadion, ali opet nema govora da će biti mnogo lepše i lakše izabranicima Dejana Stankovića da igraju protiv giganta iz Italije.

Iz Zvezde su saopštili i ko ima pravo da prisustvuje meču, ali i to da se čeka odluka Kriznog štaba. Ipak, će oni imati poslednju...

Saopštenje sa zvaničnog sajta FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

- Dragi Zvezdaši, približava se početak prolećne sezone u Superligi i Kupu Srbije, kao i utakmica šesnaestine finala Lige Evrope protiv sedmostrukog prvaka Starog kontinenta, ekipe Milana.

UEFA je odobrila da se maksimalno 30% kapaciteta stadiona pusti u prodaju. Čekamo na eventualnu novu odluku Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Organizacija utakmice je uveliko počela i zato obaveštavamo zvezdašku javnost sledeće:

Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca prioritet u kupovini će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1.1.2021.).

Broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon odluke Kriznog štaba.

 Pozivamo i podsećamo navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine u sledećih nekoliko dana kako bi bili eventualno u mogućnosti da dođu do željene karte za ovaj spektakl.

Ovim potezom klub želi da se zahvali najvernijim navijačima, koji su uz Zvezdu i u ovim teškim trenucima, piše u saopštenju na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije