REPREZENTATIVAC BIH NEĆE NA "MARAKANU": Zvezdi preporučio igrača - ako ga dovedete nećete pogrešiti!

Novosti online

30. 12. 2020. u 17:00

REPREZENTATIVAC Bosne i Hercegovine i levi bek Bate Borisova, Bojan Nastić odbacio je mogućnost da bi ove zime mogao da pojača Crvenu zvezdu.

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ БИХ НЕЋЕ НА МАРАКАНУ: Звезди препоручио играча - ако га доведете нећете погрешити!

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Nekadašnji fudbaler Vojvodine i reprezentativac Srbije do 21 godine poručio je za "Glas sprkse" da nije dobio ponudu Crvene zvezde, te da je nerealno da bi ove zime mogao da obuče dres srpskog šampiona. 

"Prvi čovek kluba mi je pre nekoliko dana rekao da najozbiljnije računaju na mene i da bi samo neka top ponuda mogla da promeni njegovo mišljenje. Drago mi je što je tako, jer smo se porodica i ja sjajno snašli, postao sam i otac, a grad i sve u zemlji mi se dopada. Čuo sam za interesovanje Zvezde, čak su me i zvali neki menadžeri, ali to ništa nije bilo konkretno", rekao je Nastić i dodao:

"Uvek kažem: 'Nikad ne reci nikad', ali mislim da sam najbliži ostanku. Čak i ako bih napuštao Belorusiju, želja mi je da još nekoliko godina provedem u inostranstvu".

Nastić je Crvenoj zvezdi preporučio nigerijskog fudbalera Godfrija Stefana koji takođe nastupa u Beloriciji, a nalazi se na užem spisku pojačanja Crvene zvezde. 

"Mlad je i talentovan, mislim da Zvezda ne bi pogrešila ukoliko bi ga angažovala. Trenutno je on realnija opcija", jasan je Nastić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!