OVO CEO SVET ČEKA: Evo kada Mesi odlučuje o daljoj sudbini

Novosti online

19. 12. 2020. u 10:02

ZNA se šta Lionel Mesi predstavlja za Barselonu i Kataloniju, a da li će tu i ostati ostaje da se vidi.

ОВО ЦЕО СВЕТ ЧЕКА: Ево када Меси одлучује о даљој судбини

foto: EPA

Svi smo upoznati sa sagom koja je trajala čitavo leto. Argentinac je želeo da napusti voljeni klub posle 20 godina. Ipak, na kraju nije hteo da ode na sud sa Barselonom pa je odlučio da ostane na "Nou Kampu".

Mesiju ugovor sa Barselonom ističe na leto. No, on još uvek nije pregovarao ni sa jednim klubom, iako od 1. januara ima pravo da to učini.

Sada se zna i kada će mađioničar iz Rosarija doneti odluku o tome da li napušta ekipu ili ostaje u istoj u kojoj je proveo celu dosadašnju karijeru.

"Mundo Deportivo" prenosi da Mesi želi da vidi koji sportski projekat čeka Barsu, što će biti jasno odmah po tome ko postane novi predsednik.

Mnogi veruju da Đoan Laporta ima jedini realne šanse da ga ubedi da ostane, pa i zbog toga prema anketama ima najveće šanse da pobedi na izborima.

Mesi će čekati 25. januar kada će Barselona znati ko će biti novi predsednik, a onda će i doneti konačnu odluku o svojoj karijeri.

Kako neki izvori navode ikona Katgalonaca želi trogodišnji ugovor i pravi sportski projekat, sa timom koji je spreman da osvoji opet Ligu šampiona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)