MARADONA, TAJ DEBELI NARKOMAN: Mediokritetski imbecil, koji je bio mrtav već sa 35 godina

Novosti online

15. 12. 2020. u 17:29

DIJEGO Armando Maradona je preminuo 25. novembra, čitav svet je za njim žalio i žali. Svi - osim jednog novinara.

МАРАДОНА, ТАЈ ДЕБЕЛИ НАРКОМАН: Медиокритетски имбецил, који је био мртав већ са 35 година

Foto: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

Kako prenosi "Kalčomerkato", novinar Filipo Faći izazvao je potpunu nevericu u fudbalskoj javnosti zbog načina na koji je pričao o argentinskom asu.

I to toliku, da je morao da reaguje Maradonin brat.

Evo šta je Faći rekao u programu uživo, tokom emisije "Tiki taka":

"Maradona je, kao ličnost, imao mana kao jedan mediokritetski imbecil, koji je bio mrtav već sa 35 godina, za razliku od nedavno preminulog Paola Rosija, koji je umro 'živ'. Prosto vam pozli od toga kako su se Napolitanci identifikovali sa njim, usled onog svog fanatizma..."

Na tome se nije zaustavio:

"Kada je Dijego Maradona prestao da igra, postao je negativan primer. Bio je to jedan debeli narkoman, uveliko mrtav pre nego što mu je bilo vreme", zaključio je Filipo Faći.

Na te reči ovako je reagovao brat čuvene argentinske "desetke", Hugo Maradona, koji se uključio u program radio stanice "Kis kis Napoli":

"Filipo je osoba koja ne zna šta priča, koja želi da privuče na sebe pažnju javnosti, jer je u pitanju čovek koji je bez sopstvenog života. Voleo bih da ga sretnem, pa da vidim da li bi imao onu stvar da mi u lice kaže to što je tada izgovorio! Tužiću ga, u to nema sunje. Ne znam gde živi, ali ću doći po njega!", besan je bio brat slavnog argentinskog asa.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)