FALĆINELI: Znam kako treba sa Milanom, želim gol protiv rosonera

Novosti online

15. 12. 2020. u 13:12

CRVENA zvezda će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope odmeriti snage sa Milanom, a italijanski napadač priželjkuje spektakl protiv ekipe kojoj zna kako se postižu golove.

ФАЛЋИНЕЛИ: Знам како треба са Миланом, желим гол против росонера

FOTO: AP

- Iskren da budem, oduševio sam se kad sam video da smo na žrebu izvukli Milan i da ćemo sa njima odmeriti snage. Reč je o fenomenalnoj ekipi i već sam čuo da je Crvena zvezda imala mnogo spektaklularnih duela sa italijanskim velikanom. Tako da, zaista se radujem tom meču i u ovom trenutku samo o tome razmišljam. Jedna od većih želja na proleće mi je da odigramo što bolje protiv Milana i obezbedimo prolazak u narednu rundu eliminiacione faze Lige Evrope - počeo je Falćineli.

Mnogo puta je napadač crveno-beliu karijeri odmeravao snage sa Milanom, a kada je bio fudbaler Krotonea uspeo je i da im postigne gol.

- Imam iskustvo igranja utakmica sa Milanom, a uspeo sam i da im postignem pogodak. Nadam se da ću uspeti to da učinim i u dresu Crvene zvezde. Nemam dileme da će biti pravi spektakl, a nadam se da će do tad moći naši navijači moći da prisustvuju meču i pomognu nam - zaključio je Falćineli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!