DOBITNA KOMBINACIJA: Maxi podržao Olimpijski tim Srbije

Maksi promo

15. 12. 2020. u 12:00

Maxi supermarket je postao ponosni sponzor Olimpijskog tima Srbije i pružiće podršku najboljim sportistima Srbije u pripremama za najveće planetarno takmičenje - Olimpijske igre u Tokiju.

ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА: Маxи подржао Олимпијски тим Србије

Promo

Partnerstvo Olimpijskog komiteta i Maxi supermarketa nastavak je podrške koja je započela još u prethodnom olimpijskom ciklusu. 

Saradnju su ozvaničili Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, i Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

„Istovremeno smo izuzetno srećni i ponosni što će Maxi biti podrška srpskim sportistima u postizanju vrhunskih rezultata i svemu što ih očekuje na Olimpijskim igrama u Tokiju. Vrednosti koje odlikuju najbolje sportiste kao što su timski duh, fer-plej i izvrsnost su i vrednosti kojima teži naša kompanija. Za srećan i zdrav život je osim uravnotežene ishrane bitna i fizička aktivnost kao i negovanje sportskog duha. Na rafovima naših supermarketa kupci mogu da pronađu širok asortiman kvalitetnih i hranljivih proizvoda i zato se nadamo da ćemo zajedno sa našim sportistima, zajedničkim snagama dodatno inspirisati naše sugrađane na lepši i zdraviji život“, istakao je Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

FOTO: Promo

Maxi kao deo porodice Delez Srbija, koja broji oko 13 000 zaposlenih, zna važnost timskog duha i moć međusobne podrške svakog člana kolektiva. Tu snagu prepoznao je i među najboljim srpskim sportistima koji se pripremaju za takmičenje koje predstavlja krunu karijere i podrškom želi da pomogne razvoj sporta i pravih olimpijskih vrednosti.

„Izuzetno smo zadovoljni što nastavljamo da sarađujemo sa jednom od najuglednijih kompanija sa kojom smo imali izvanrednu saradnju. Potpisivanje novog sponzorskog ugovora je dokaz ozbiljnog rada, kako Olimpijskog komiteta Srbije, tako i Maxi supermarketa. Nažalost, nalazimo se u teškim vremenima, vremenima pandemije korona virusa, kada su sve kompanije osetile posledice. U ovako delikatnom momentu za poslovanje, Maxi supermarket je odlučio da nam ukaže poverenje koje je Olimpijski komitet Srbije zaslužio i na tome smo zahvalni. Sada je već sasvim izvesno da će se Olimpijske igre u Tokiju održati i naši sportisti su dobili još jedan veliki podsticaj i podršku na putu ka ostvarivanju vrhunskih rezultata", kaže Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Na putu do Tokija Maxi će okupljati sportiste i kupce i kroz različite aktivnosti napraviti sinergiju u promociji zdravijih izbora i važnosti fizičke aktivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima