FALĆINELI: Nastavljamo u sjajnom ritmu, hvala navijačima koji nam pružaju podršku i kada ne mogu na stadion!

Novosti online

13. 12. 2020. u 20:58

PRVI Italijan koji je nosio crveno-beli dres Dijego Falćineli potvrdio je pobedu Zvezdinim drugim golom na večerašnjem meču i svojim devetim otkako je član kluba iz Beograda.

ФАЛЋИНЕЛИ: Настављамо у сјајном ритму, хвала навијачима који нам пружају подршку и када не могу на стадион!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dijego nije krio zadovoljstvo povodom novog pogotka, kao i da svi imaju punu razloga za ponos zbog odličnih rezultata crveno-belih u sva tri takmičenja.

"Naravno, drago mi je zbog gola, ali pre svega zbog toga što smo i poslednji meč na Marakani uspeli da rešimo u našu korist. Sjajni smo bili ove jeseni na našem stadionu, primili smo svega nekoliko golova, a dali smo ih mnogo. Imponuje mi što imam golove na svom kontu i što je cela ekipa u dobroj formi. Ostalo nam je da odradimo još dva meča i da idemo na više nego zasluženi odmor", istakao je Falćineli.

Naš fudbaler ne krije da je ekipa odradila sjajan posao u prethodnom periodu.

"Imamo puno razloga za zadovoljstvo. Ostvarili smo veliki rezultat i treba da budu svi ponosni na nas. Sumiraćemo utiske po završetku, sutra dobijamo i protivnika u šesnaestini finala tako da imamo vremena i da se dobro odmorimo za prolećne obaveze. Želeo bih da se zahvalim i navijačima koji su nam davali podršku iako nisu mogli da budu na stadionu", podvukao je Falćineli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri