OD RAGBIJA I ŠAHA DO FUDBALA: "Mozzart" najverniji navijač srpskog sporta

Promo

13. 12. 2020. u 11:00

BROJNI su klubovi, reprezentacije i pojedinci kojima je podrška ove kompanije mnogo značila za dalji razvoj i postizanje boljih rezultata.

ОД РАГБИЈА И ШАХА ДО ФУДБАЛА: Mozzart највернији навијач српског спорта

Foto: Mocart PR

I u vremenu kada na tribinama nema publike, "Mozzart" je najveći navijač srpskog sporta! Ragbi, jedrenje, šah, stoni tenis, košarka, odbojka, rukomet, fudbal – ova kompanija ne bira popularnost kluba ili sportista, već se trudi da pomaže svima kojima je to potrebno. Aplauz i glasna podrška već godinama stižu kroz donacije i sponzorstva, koji su nastavljeni još jačim tempom tokom krize zbog korona virusa.

"Mozzart" je prošle godine bio veliko pojačanje za Fudbalski i Košarkaški savez Srbije i postao njihov ekskluzivni beting partner. Podrška od lidera u priređivanju igara na sreću stigla je stonoteniskoj reprezentaciji koja beleži zapažene rezultate na evropskim i svetskim prvenstvima. Na podužem spisku su i Jedriličarski klub Ada, MMA borci, rvač Aleksandru Kukolja, mlada teniserka Ivana Jorović...

"Mozzart" je podržao i rukometni kamp „Ratko Nikolić“, Fjučers turnir, besplatnu školu fudbala, Akademiju Željka Rebrače, šahovski turnir u Beogradu... Osim toga, ono po čemu se "Mozzart" izdvaja jesu ulaganje u razvoj lokalnih klubova koji nemaju toliku pažnju medija. Oprema je stigla u brojne manje sredine u Srbiji, ali i u regionu i dijaspori. Za skoro četiri godine koliko postoji akcija „Novi dresovi za nove šampione“, "Mozzart" je opremio više od 130 timova.

Tu je i akcija po kojoj su postali prepoznatljivi i kojom već godinama, zajedno sa najboljim košarkašima, obezbeđuju bolje uslove za bavljenje sportom, pre svega, mlađih naraštaja u Srbiji. Sa željom da obnove „Sto terena za jednu igru“, obukli su u potpuno novo ruho 85 košarkaških igrališta kako bi se sportski duh još više širio zemljom šampiona. Terene su otvarali oni po kojima su i nazvani: Dragan Kićanović, Dušan Ivković, Željko Obradović, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, kao i oni mlađi ali jednako važni Novica Veličković, Nemanja Bjelica, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Dragan Milosavljević...

Foto: Mocart PR

 

Priređivač igara na sreću, na bavljenje sportom i rekreacijom podstiče mlade i ulaganjem u univerzitetski sport. Kao sponzor studentske lige Beogradskog univerziteta, sačinjenoj od skoro 130 timova koji se takmiče u košarci, odbojci, rukometu i futsalu, "Mozzart" je obezbedio sportsku opremu i podršku za učestvovanje na internacionalnim sportskim takmičenjima za više od 2.500 studenata. Od rektorke Ivanke Popović, "Mozzart" je dobio zahvalnicu za veliki doprinos povratku sporta na fakultete.

SARADNjA SA MINISTARSTVOM ODBRANE

"Mozzart" i Ministarstvo odbrane potpisali su pre nekoliko godina važan ugovor o saradnji na osnovu kojeg je kompanija donirala 100.000 evra za razvoj sporta u vojsci, čime je praktično postala generalni pokrovitelj svih sportskih aktivnosti u našem sistemu odbrane.

Foto: Mocart PR

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)