REAL NAJBOLJI KAD JE NAJPOTREBNIJE: Inter završio sa Evropom, Šahtjor u LE, Bajern lako protiv Lokomotive (VIDEO)

Č. V.

09. 12. 2020. u 23:09

FUDBALERI Real Madrida odigrali su najbolje onda kada je to bilo najpotrebnije.

РЕАЛ НАЈБОЉИ КАД ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ: Интер завршио са Европом, Шахтјор у ЛЕ, Бајерн лако против Локомотиве (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Zamislite Ligu šampiona bez "kraljevića". To ipak nećemo gledati, jer je Karim Benzema sa dva gola doneo pobedu svom timu protiv Borusije Menhengladbaha.

Njima se iz grupe B u osmini finala pridružio upravo Nemački tim, uprkos porazu. Zasluge za to idu Interu i Šahtroju koji su odigrali bez golova u Milanu.

"Nerazuri" su okončali učešće u Evropi ove sezone, pošto ne idu ni u Ligu Evrope. U drugo evropsko takmičenje po kvalitetu će Šahtjor.

Bajern je bez većih problema savladao Lokomotivu iz Moskve sa 2:0. Golove za tim iz Minhena postigli su Nikolas Zule i Erik Maksim Čupo-Moting.

U drugom meču ove grupe Atletiko Madrid je identičnim rezultatom slavio u Austriji protiv Salcburga, pogocima Hermosa i Karaska.

Bajern je takmičenje po grupama okončao kao prvi, "jorgandžije" su druge, dok će u Ligu Evrope šampion Austrije. Moskovljani koje sa klupe predvodi Marko Nikolić su ovogodišnju evropsku priču završili sa tri boda.

Fudbaleri Mančester sitija su lako savladali Marsej sa 3:0. Pogotke za tim sa "Etihada" su postigli Feran Tores, Kun Aguero i Rahim Sterling.

Porto je bio bolji u Atini od Olimpijakosa. Slavio je portigalski tim sa 2:0. Otavio i Uribe su doneli trijumf svom klubu.

Siti je iz ove grupe u osminu finala prošao kao prvi, Porto je drugi, Olimpijakos treći, a Marsej četvrti.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja