UPRKOS VAPAJIMA LALATOVIĆA: Odložena sednica Upravnog odbora FK Vojvodina

Novosti online

04. 12. 2020. u 17:31

УПРКОС ВАПАЈИМА ЛАЛАТОВИЋА: Одложена седница Управног одбора ФК Војводина

FOTO: AP

DUGO isčekivana sednica Upravnog odbora FK Vojvodina koja je trebalo da se održi danas odložena je za četvrtak saopštili su iz kluba.

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je redovna sednica Skupštine kluba, koja je bila zakazana za danas, odložena za četvrtak, 10. decembar ove godine, te da će se tog dana održati u 15 časova u svečanoj sali FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku".

Do današnjeg odlaganja sednice Skupštine je došlo zbog toga što zvaničan poziv za prisustvo sednici, iz tehničkih razloga, nije na vreme dostavljen svim članovima najvišeg klupskog tela.

"Usled trenutne epidemiološke situacije, sednica Skupštine biće održana u skraćenom sazivu i u skladu sa preporukama o maksimalnom dozvoljenom broju osoba okupljenih na jednom mestu, s tim da će, shodno Statutu kluba, svi članovi Skupštine imati pravo da punomoć za svoj glas prenesu na nekog od članova koji će prisustvovati sednici".

Podsetimo, na današnjoj pres konferenciji pred utakmicu Spartaka i Vojvodine još jednom poslao vapaj u pomoć kako bi se igračima isplatile zaostale plate, ali će čini se na uslišenje te molbe igrači Vojvodine morati još da čekaju. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)