NAJBOLjI EL PIBEOV DRUGAR IZ NAPULjA: Maradona nije bio heroj, heroji su savršeni i ne prave greške, Dijego je bio antijunak

Tanjug

30. 11. 2020. u 17:10

НАЈБОЉИ ЕЛ ПИБЕОВ ДРУГАР ИЗ НАПУЉА: Марадона није био херој, хероји су савршени и не праве грешке, Дијего је био антијунак

Foto: N.Paraušić

MARADONA nije bio heroj, heroji su savršeni i ne prave greške. Dijego je bio antijunak, ali je uprkos svim slabostima postao najbolji ikad, izjavio je nekadašnji italijanski reprezentativac i Maradonin saigrač iz Napolija Ćiro Ferara.

- Maradona je najviše grešio na svojoj koži. Uvek je govorio da ne želi da bude primer i slažem se s njim", rekao je Ferara u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem u emisiji "BoboTV" na aplikaciji "Twić".

Sve me ovo pogodilo, ovo su teški trenuci. Svi smo toliko tužni zbog onoga što se dogodilo, ali uveren sam da je Dijego otišao mirno, dodao je Ferara.

- Odrastao sam s njim, za njega me vežu nezaboravna sećanja. On mi je bio prijatelj i uvek sam ga branio, platio je za svoje greške," kazao je Ferara i konstatovao kako je Maradona imao "ludu glavu".

- Nešto poput Antonija Kasana, možda bi se dobro i slagali," zaključio je Ferara.

Ferara je u prvi tim Napolija ušao 1984. godine, baš kada je Maradona stigao iz Barselone, zajedno su igrali sedam godina i osvojili dve titule u Seriji A, Kup UEFA, Kup Italije i Superkup.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)