STVARNO JE ČUDAK: Evo kako je Laoz objasnio zašto je Mesiju dao žuti karton

Novosti online

30. 11. 2020. u 13:41

MATEU Laoz važi za jednog od najboljih sudija na svetu, ali ima i onih koji ga smatraju čudakom. Da su možda i u pravu potvrđuje zapisnik sa utakmice Barselona - Osasuna u kome je španski arbitar neobično detaljno opisao situacij uzbog koje je pokazao žuti karton Leu Mesiju.

СТВАРНО ЈЕ ЧУДАК: Ево како је Лаоз објаснио зашто је Месију дао жути картон

EPA/LAURENT DUBRULE

Najbolji fudbaler sveta proslavio je gol pokazivanjem dresa Njuels old bojsa koji mu je poklonio dijego Maradona, a u kome je čuveni El Pibe igrao tokom sezone 1993/94.

Laoz je, slepo prateći pravila fudbalske igre pokvario emotivni trenutak, pokazavši Mesiju žuti karton. Španski list Marka, objavio je u ponedeljak šta je Laoz upisao u zapisnik.

Posle čitanja biće vam malo jasnije zašto Laoza u Španiji zovu Frik (čudak):

- U 73. minuti susreta igrač s brojem 10, Lionel Andres Mesi Kučitini (da, to je puno ime Lea Mesija) dobio je žuti karton zbog sledećeg razloga: Zbog skidanja dresa nakon što je postigao gol kako bi pokazao drugi dres, ekipe Njuels old bojs, takođe s brojem 10 na leđima. Takav dres, fudbaleri Njuels old bojsa nosili su u sezoni 1993/1994 - piše u izveštaju Laoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima