TERZIĆ UZVRAĆA UDARAC: Vidić ne govori istinu

Tanjug

24. 11. 2020. u 14:51

ТЕРЗИЋ УЗВРАЋА УДАРАЦ: Видић не говори истину

Foto: N.Paraušić

NEMANJU Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti, izjavio je gemeralni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Terzić je reagovao na Vidićevu izjavu u kojoj je bivši kapiten Zvezde i Mančester Junajteda naveo da je on poslednja osob kojoj bi poverio svoje planove i da sa njim nema komunikaciju.

Prethodno je Terzić gostovao na TV Prva, gde je između ostalog rekao da je sa Vidićem razgovarao pre godinu i po dana i da mu je tada rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor.

- Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su on i Dejan Stanković. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu", rekao je Terzić.

Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo DŽajiću, Mijailoviću i Mrkeli što oni mogu i da potvrde, navodi Terzić.

- Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom na to da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FŠ i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar", istakao je Terzić.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Vidića znam kao ispravnog i časnog momka

24.11.2020. 15:23

Teško Terzo. Neko ko se propinje da dohvati loptu rukom u šesnestercu Srbije i skrivi penal, pa na drugom meću reprezentacije sam uzima loptu i izvodi penal za Srbiju i promaši, ne može to da bude. Njemu je tada jedino bilo stalo da ispadnemo sa SP što pre i da se on bajan lepo vrati kući u Englesku neistrošen i nepovređen da bi sigurno zaradio brdo para. Takav neko ne može da bude ni ispravan, ni častan.