CRNOGORAC SEDA NA KLUPU SRBIJE? Rusi već znaju ime novog selektora “orlova”

Novosti online

21. 11. 2020. u 10:44

POSLE eliminacije u baražu za Evropsko prvenstvo od Škotske skoro da je izvesno da Ljubiša Tumbaković neće ostati na klupi Srbije.

ЦРНОГОРАЦ СЕДА НА КЛУПУ СРБИЈЕ? Руси већ знају име новог селектора “орлова”

Foto: N.Paraušić

Skoro, da nema dana da ne pominju se nova imena za selektora “orlova”.

I ne govori se o tome samo u srpskoj, već i u ruskoj javnosti, odakle nam stiže informacija da bi naslednik mogao da bude Miodrag "Grof" Božović.

Ruski sajt "Čempionat" je objavilo da je nekadašnji trener Crvene zvezde, a aktuelni šef struke Krila Sovjetov iz Samare, jedno od imena na spisku želja Fudbalskog saveza Srbije.

Božović (52) je veliko ime u ruskom fudbalu, stranac sa najviše utakmica na klupi ruskih klubova, vodeći Amkar, FK Moskvu, Dinamo iz Moskve, Rostov, moskovsku Lokomotivu, Arsenal Tulu, a njegov poslednji klub bio je Krila Sovjetov, koju je napustio u junu.

Vodio je Crvenu zvezdu dve sezone i bio šampion Srbije 2016. godine. Sa Rostovom je osvojio Kup Rusije dve godine ranije.

Bio je trener Budućnosti u prvom delu sezone 2006/07, prve od osamostaljenja Crne Gore. 

Priča o selektoru, ali i čelnicima "kuće fudbala" bi trebalo epilog da dobije u decembru, za kada je zakazana Skupština FSS.

Licitacija je krenula. U Srbiji se moglo čuti o Draganu Stojkoviću Piksiju, Vladanu Milojeviću, pa i verovatno najvećoj želji navijača "orlova, Veljku Paunoviću.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni