"ZVEZDA NEMA EKIPU KOJA MOŽE DA MELJE!" Grof uporedio stanje sa onim kad je on vodio tim

Novosti online

27. 10. 2020. u 13:49

MIODRAG Grof Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde, ističe da je sasvim normalno što je srpski šampion vezao tri meča bez pobede.

ЗВЕЗДА НЕМА ЕКИПУ КОЈА МОЖЕ ДА МЕЉЕ! Гроф упоредио стање са оним кад је он водио тим

Foto: Jutjub printskrin

Crveno-beli su, podsetimo, igrali nerešeno sa Partizanom i Javorom i izgubili su od Hofenhajma, a Božović je tokom razgovora za "Informer" istakao da razloga za brigu nema.

- Treba pustiti Stankovića da radi. Čoveku je ovo prvi samostalni posao, a izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Nije to mala stvar. Pritom, nema Zvezda neku ekipu koja bi mogla da melje sve pred sobom. Objektivno, nedostaju joj još dva-tri pojačanja - rekao je Božović i dodao:

- Mora nekad da se izgubi i odigra nerešeno. Nije ovo ništa strašno. Od tri utakmice, dve su bile teške, protiv Partizana i Hofenhajma. Nema razloga za brigu. Igra protiv Hofenhajma nije izgledala loše, i to protiv rivala koji je mnogo jači. Svakoj seriji, dobroj i lošoj, dođe kraj

Dotakao se Božović i Zvezdine dece, odnosno što jer veliki broj njih dobio šansu protiv Javora.

- U nedelju su meč počela petorica mladih igrača. Uostalom, kad ćete im dati šansu ako ne u takvoj utakmici. Pogotovo kad vas za četiri dana čeka novi evropski duel. Kad ne igraju Zvezdina deca, svi se pitaju gde su, a igrala deca ili ne, traže vam dobre rezultate. Tako je bilo i kad sam ja bio trener. Sve je to normalno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)