MALDINI STVARA SUPER TIM: Dvojac iz Srbije stiže u januaru, a to nije sve...

Novosti online

18. 11. 2020. u 20:34

Sjajni rezultati na početku nove sezone pomerili su ambicije Milana.

МАЛДИНИ СТВАРА СУПЕР ТИМ: Двојац из Србије стиже у јануару, а то није све...

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Dolazak Zlatana Ibrahimovića je dosta pomogao, pa sada Paolo Maldini i Ivan Gazidis razmišljaju čak i tituli i načinu na koji bi mogli da stignu do nje.

Januar će biti buran jer Milan konačno ima veliki budžet pred prelazni rok. I planiraju da ga potroše.

Kako prenosi sajt ''football-italia'', čak petorica igrača su na meti milanskog kluba, a dvojica od njih su Srbi!

Milan bi u januaru mogli da pojačaju Nikola Maksimović i Luka Jović, a u klubu se nadaju da su to igrači koji bi u budućnosti mogli da donose trofeje.

Nikola Maksimović je godinama u Italiji, dokazao se kao štoper i desni bek u Napoliju, a njegovo iskustvo bi značilo klubu. Čak i ako ne bi bio standardan štoper, klub se nada da bi doneo kvalitet i u svakom trenutku mogao da odmeni Kjera i Romanjolija koji fantastično funkcionišu na početku ove sezone.

Ipak, postoji i problem, interesovanje timova iz Engleske.

Drugi pik je Luka Jović, a tu bi se italijanski tim oslonio i na dobre odnose sa Realom. Trenutno je na pozajmici Brahim Dijaz, kog Milan želi da otkupi, a Jović bi za početak bio rezerva Zlatanu Ibrahimoviću, najbitnijem igraču tima!

Takođe, italijanski sajt podseća na dobre odnose Milana i Ramadanija, koji je Lukin agent, što bi moglo da ima uticaja u njegovoj odluci da promeni sredinu. Pogotovo ako ga Zinedin Zidan ne bude više koristio do prelaznog roka.

Pored Maksimovića i Jovića, Milan će pokušati da angažuje štopera Ozana Kabaka iz Šalkea ili Mohameda Simakana iz Strazbura, a zainteresovani su i za Emersona koji je trenutno fudbaler Betisa.

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković