HRVATI U STRAHU: Šta ako nam se ostvari želja, šta ako stvarno dobijemo Srbiju!?

Novosti online

15. 11. 2020. u 14:36

ХРВАТИ У СТРАХУ: Шта ако нам се оствари жеља, шта ако стварно добијемо Србију!?

FOTO: EPA

Hteli su Hrvati Srbiju, ali će ipak igrati sa Škotima na Evropskom prvenstvu, međutim, možda im se želja ipak ispuni

-  Cilj nam je da ostanemo u A rangu Lige nacija, tu i pripadamo - najavio je uoči gostovanja u Švedskoj Mateo Kovačić, a Zlatko Dalić zavapio:

- Pre svega želja je da napokon ne primimo gol.

Primili su gol i to dva, zato sada strahuju za opstanak u A ligi. A za to im možda neće biti dovoljna ni pobeda u utorak na Poljudu protiv Portugala. 

U brojnim anketama veliki broj Hrvata poželelo je okršaj "vatrenih" sa Srbima na Evropskom prvenstvu. Iako Srbija pet neće igrati na EP, možda će se kompijama ipak ostvariti želja. 

Ako ispadne u B rang Lige nacija, moguće je da će Hrvatska igrati sa Austrijom, Severnom Irskom, Norveškom, Turskom, Rumunijom, Slovačkom...pa i Srbijom.

- Ako se u utorak ne izvučemo, ako nam Francuzi malo ne pomognu pobedom nad Šveđanima - po mogućnosti uverljivom - eto nam Srba. U istoj kaci. U drugoj ligi. Pa dokažite, dragi Kova, dragi "vatreni", da tamo ne pripadate! Ovo je zadnja šansa...- pišu hrvatski mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sumadinac KG

15.11.2020. 17:14

Nemojte vise da "palite vatru"...Ko se jos plasi nas u fudbalu ?? Takvim pisanjem uzdizete samo ove nase balerine, tako da i oni pomisle da nesto vrede. U sustini su jedna VELIKA NULA...Budimo realni da bi se svi malo "spustili na zemlju"