PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Slaviša Kokeza smatra da je poraz protiv Škotske ozbiljan udarac za srpski fudbal i da svi u sistemu FS Srbije snose odogovornost za neuspeh.

Pera

13.11.2020. 16:24

Fifa uefa kao jedna od tajnih armija nato kako je otkrio svajcarski naucnik danijel gizner jaca je od drzave srbije odnosno drzava nema nikaksv uticaj na fudbalski savez pa neke ideje o rekonstrukciji nemaju sanse. Decenijama vladaju dzaic filipovic bjekovic dan tana zecevic ćurković... isuvise je mnogo ovakvih utakmica oznacenih kao"lose" da bi to bilo slucajno. Po broz titovom planu srpski kulturni i sportski identitet se unistava a potencira hrvatski slovenacki makedonski albanski..a za to trebaju menadzeri koima se uplacuje novac da bi naredili fudbalerima da statiraju utakmice...sve je u principu jednostavno novac za politicke ciljeve. Funkcioneri drzava clanica fifa uefa potcinjeni su vrhu nato fudbalski savezi su ulazak nato u drzave clanice preko fudbalskih funkcionera u tim drzavama.

Luka

13.11.2020. 16:39

Srpski futbal taži korjenite promjene ,počev od juniorskog uzrasta pa nadalje.Igrače u juniorskoj dobi treba učiti izgaranju na terenu,stalnom trčanju zatim izgrađivati fizičke predispozicije kod igrača ,kako bi bio spreman da se upusti u dvoboj i nadigravanje sa fizički jačim igračima.Najbolji primjer je utakmica sa Škotskom gotovo niti jedan naš igrač izuzev Mitrovića nije se upustio u direknti kontakt sa i snažnim i brzim škotima.Zato nije niti bilo niti jedne akcije u regularnom vremenu prema golu Škotske osim rizične izmjene lopti pred našim šesnatercem. Već od mladog naraštaja treba učiti igrače zaustavljanju ,štopiranju i ppreciznom prenosu loptu u trrku,jer to zahtjeva moderni nogomet.Štopati loptu u mjestu nije više futbalso znanje.

Carsija

13.11.2020. 16:48

Svi da date odkaze. da dodju mladji ljudi...dosta mi je stari trenera, nas fudbal i strategija je ostarila, ocigledno nam treba mladji trener i neko ko zna da motivise i da ideje igracima, uvjek jedna te ista prica, mitrovic pozadi jucer kritican, gudelj igra levog beka? sredina terena nula, i ovaj ceka 65 minut da nesto promeni umjesto na polu vremenu, katai igra u odlicnoj formi i nema mesta u ovoj ekipi? strasno razocaran sam vise sa trenerom nego igracima, penal se moze promasiti, ali igrati bez ideje i sastaviti tim to ide na trenera,

BANE

13.11.2020. 17:48

Gosp.Kokeza na zapadu znaci da treba nesto menjati.Reklamirali smo kod bivseg presednika da nam ne ide dobro Vi ste takodje reklamirali,a sta sada.Smenili ste sportskog direktora u CZ kada je bio van drzave,posle toga ste dobili mesto presednika FSS sto ima samo na BALKANU igraju vam igraci menadzera koji su po spaniji i italiji pa se pitam da li imate ogledalo u FSS i pogedate se.Naravno ne,unistavate mlade igrace talentovane jer im neko izFSS trazi pare da bi igrali,cak sta vise produzene ruke menadzera ulaze u hotel u Pazovi i nude ili dele deci po 100 ili 200eura bez znanja roditelja.Dovesti trenera i dati odresene ruke ili ce biti trener ili nr

Carli

13.11.2020. 18:38

Smatram da za vrhunske rezultate je vazan sportski psiholog. Greske nam se stalno ponavljaju zbog odustva psihologa, koji u razgovoru i testovima može da ekipu podigne na viši, pobednicki duh. Da prepozna igraca odluke. Poveca samopouzdanje ekipi i pojedincu. To se odnosi na sve sportske selekcije, timove i pojedince koji žele vrhunske rezultate.

Bane

13.11.2020. 19:59

Odgovor na pitanje "šta sad" je vrlo prost, sagledati šta se postiglo poslednjih godina, kad se utvrdi da se nije ništa postiglo kompletan FSS da se povuče sa funkcija i da se izaberu novi ljudi, stručniji i sposobniji...Dokle više da oni postavljaju kad hoće, koga hoće, da donose kojekakve odluke sad ovakve,sad onakve a da pritom ne snose nikakvu odgovornost, prije njih je Tole izmenjao selektora i selektora a nikad nije snosio odgovornost..i Antića je oterao...ovi sad nastavljaju njegovim stopama...odgovornost treba da snosi i selektor i oni koji su ga postavili.

Mile ragbista

13.11.2020. 20:07

Kao i uvek,uvek puno,problema,razloga,srpski fudbal uvek ima razlog,za izgubljenu utakmicu,sto te sve sada razloge,ne stavite na sto pre pocetka igre,uvek je neko kriv,za nesto,niko nije kriv,srbija nema tim,za evropski fudbal,srbija nema tim,za svetsko prevenstvo,i nema sanse ni u snu za svetsko prevenstvo,to se zna davno,.samo se uvek tavori o nekim snovima,.nema igraca srbija,koji mogu na prevenstvo sveta,.