TADIĆEVA DRAMA U DANSKOJ: U četiri popodne sam saznao da ću igrati

Novosti online

04. 11. 2020. u 09:21

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić postigao je gol i upisao asistenciju u pobedi Ajaksa od 2:1 na gostovanju Midtjilendu u Ligi šampiona.

ТАДИЋЕВА ДРАМА У ДАНСКОЈ: У четири поподне сам сазнао да ћу играти

Foto AP

A malo je nedostajalo da se Srbin i ne pojavi u Danskoj.

Naime, on je u ponedeljak bio pozitivan na testu na virus korona, da bi u utorak, samo nekoliko sati pred meč sa Mitjilendom saznao da je, ipak, negativan na Covid-19.

- U četiri popodne sam saznao da ću igrati. Sve to je bila dodatna motivacija za mene. Profesionalci smo i moramo uvek da budemo spremni", rekao je Tadić i dodao:

- Bio je težak meč, sličan onom sa Atalantom. Završilo se dobro, ali analiziraćemo da bi bilo još bolje. Tri boda su najvažnija, završio je Srbin.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave