PAUNOVIĆ: Zadovoljan sam nastupom protiv Blekburna, igrači sami znaju šta treba da se popravi

Novosti online

28. 10. 2020. u 16:41

FUDBALERI Redinga koje sa klupe predvodi Veljko Paunović blistaju u Čempionšipu.

ПАУНОВИЋ: Задовољан сам наступом против Блекбурна, играчи сами знају шта треба да се поправи

FOTO: Twitter/@ReadingFC

Srpski stručnjak oduševio je javnost na Ostrvu, a posle pobede nad Blekburnom (4:2) istakao je da njegov tim ima još prostora za napredak.

Reding trenutno posle osam kola ima 22 boda i nalazi se na prvom mestu na tabeli. Prvom pratiocu Svonsiju beži sedam bodova.

- Rekao bih da je ovo bila naša najkompletnija pobeda do sada. Bili smo tim koji je diktirao tempo od početka do kraja. U prethodnim utakmicama nismo tako brzo kretali, pa smo sada uradili nešto po tom pitanju - postigli smo brza tri gola. Morali smo da pobedimo u oba poluvremena i to smo uspeli - rekao je Paunović za klupski sajt.

Sjajni trener je bio zadovoljan posle pobede, ali je naglasio da zna šta mora da se popravi u igri.

- Veoma sam zadovoljan našim nastupom jer tim ne reaguje samo kad mu se skrene pažnja da nešto nije u redu, već sami vide šta treba da se popravi i rade na tome. Svaki aspekat igre može da se unapredi – to je kultura koju gajimo ovde u Redingu. Sada se oporavljamo i pripremamo za Koventri - zaključio je čovek koji je "orliće" odveo do svetskog trona.

Podsetimo, naš stručnjak je već počeo i da obara rekorde na Ostrvu.

Englezi ističu da je Paunovićev tim izjednačio rekord Čempionšipa posle osam odigranih utakmica, kao i da je ovaj tim srpskog trenera bolje startovao od čuvenog Redingovog tima iz sezone 2005/06 kad je ovaj klub osvojio Čempionšip sa rekordnih 106 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju