SKANDAL TRESE REAL! SABOTIRAJU SAIGRAČA: Meni dodaj loptu, on igra protiv nas (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:29

EKIPA Real Madrida remizirala je protiv Borusije Menhengladbah u susretu 2. kola grupne faze Lige šampiona, a posebno zanimljiv detalj s ovog meča je trenutak kada napadač Kraljevskog kluba, Karim Benzema, govori da se lopta ne dodaje talentovanom Vinisiusu Junioru.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РЕАЛ! САБОТИРАЈУ САИГРАЧА: Мени додај лопту, он игра против нас (ВИДЕО)

Foto: EPA

Upravo ovaj snimak mogao bi biti dokaz da stvari u svlačionici Real Madrida nisu baš idealne, a situaciju koja je nastala na poluvremenu utakmice u Nemačkoj objavio je Telefut, s prevodom onog što se tačno čulo na snimku.

Naime, dok su igrači Real Madrida stajali u tunelu i čekali izlazak na drugo poluvreme utakmice protiv Borussije Menhengladbah, Benzema je prišao levom beku španskog kluba Ferlandu Mendyju i, dok je Vinisius stajao u neposrednoj blizini, kazao mu na francuskom jeziku da lopte pokušava dodati njemu, a ne Brazilcu.

- Meni dodaj loptu, a ne njemu. On igra protiv nas - govorio je navodno Benzema, a snimak pomenute situacije odmah je nakon utakmice objavljen u javnosti.

Podsećamo, meč između Borussije Menhengladbah i Real Madrida u Nemačkoj završen je bez pobednika, odnosno rezultatom 2:2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024