VELIKI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Na utakmici se umalo nisu pobili, a evo šta se desilo na konferenciji za štampu (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2020. u 09:31

NEPRIJATNE scene viđene su u ponedeljak veče u srpskom fudbalu, kada se treneri Metalca Žarko Lazetić i Radnika Slavoljub Đorđević umalo nisu potukli tokom utakmice u Gornjem Milanovcu.

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: На утакмици се умало нису побили, а ево шта се десило на конференцији за штампу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Superliga Srbije

Verovatno i bi, da se obezbeđenje nije umešalo i sprečilo tuču pomenutih trenera koji na konferenciji za medije nisu rekli ni reč o sukobu.

- Ja sam trener i moram da se fokusiram samo na fudbal, na fudbalske stvari sa terena. Ovo je bilo najslabije poluvreme (prvo) u polusezoni. Momcima sam na poluvremenu rekao "kako igramo, dobro je što gubimo samo 1:0." Kao i da imamo priliku u nastavku da popravimo stvari - rekao je Lazetić i dodao:

- Moram da istaknem i to da sam jako ponosam na svoje igrače kako su izgledali i kako su se borili protiv svega i da im čestitam što su uspeli da barem osvoje bod, kada već nismo mogli do pobede.

S druge strane, ni njegov kolega Đorđević se nije dotakao situacije iz 76. minuta.

- Hteo bih da čestitam Metalcu za sve što su postigli od početka prvenstva. Kao što sam rekao u najavi, uz Proleter su najveće iznenađenje. Generalno možemo da budemo zadovoljni sa bodom, uzeli bi ga da su nam ponudili pre meča, ali nikada ne možete da budete zadovoljni kada ispustite pobedu. Što se tiče nekih drugih stvari, dobro smo analizirali Metalac i dali smo gol u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme smo ih svesno pustili da igraju da bi imali prostor da napadnemo dubinu. Imali smo polukontre i prekide gde smo jako loše radili - jasan je bio Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja