"KRENUO JE DA KUPI MAMI POKLON ZA ROĐENDAN": Miljan je samo želeo da je obraduje - Emotivna poruka bivših saigrača (FOTO)

Novosti online

06. 10. 2020. u 20:17 >> 20:21

FUDBALER FK "Slavija Pivnice", Miljan Rakočević (23) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 17 sati dogodila na putu Sivac-Kula i to na dan kada je njegovoj majci bio rođendan.

КРЕНУО ЈЕ ДА КУПИ МАМИ ПОКЛОН ЗА РОЂЕНДАН: Миљан је само желео да је обрадује - Емотивна порука бивших саиграча (ФОТО)

Foto: FK Slavija

Do nesreće je došlo kada je Sara D. (26), upravljajući automobilom marke "golf 4", iznenada prešla u suprotnu traku i direktno se zakucala u "golf 5", kojim je upravljao poginuli Rakočević.

Da nesreća bude još veća, kako prenose pojedini beogradski mediji, njegovoj majci je tog dana bio rođendan i on je krenuo da joj kupi poklon.

Preminuo na licu mesta. 

- Ona je išla iz Crvenke prema Sivcu. Direktno je udarila u Rakočevićev automobil. On je od siline udarca poginuo na mestu, a ona je sa povredama prevezena u somborsku bolnicu - rekao je izvor iz istrage.

Zvezdan Rakočević, otac nastradalog fudbalera, rekao je za "Kurir" da čekaju da iz Novog Sada dovezu telo njegovog sina.

- Imao sam trojicu sinova, Miljan je bio najmlađi. U nedelju je njegovoj majci bio rođendan. Seo je u automobil kako bi otišao da joj kupi poklon, bio je sam u autu. Nije stigao da majci donese poklon i obraduje je - plačnim glasom rekao je njegov otac Zvezdan.

Dodao je da ne zna zbog čega je devojka prešla na suprotnu stranu.

- Čuo sam razne priče, ljudi sad svašta pričaju, ali šta se tačno desilo, tek treba da se utvrdi. Jedni kažu da je gledala u nešto pre nesreće, da l' u telefon, da l' u navigaciju. Pominju čak i da je imala laptop u krilu i da joj je to skrenulo pažnju - kaže neutešni otac i dodaje da ne poznaje devojku koja je, kako se sumnja, izazvala udes.

Prema njegovim rečima, Miljan je bio strastveni sportista, a osim fudbalom, bavio se i pecanjem.

- Od pete godine je pecao, išao na dečja takmičenja. Ima i pehare, pohvalnice, nagrade, puna polica. Baš u subotu, dan pre nesreće, imao je utakmicu - dodaje Zvezdan.

"Kao grom iz vedrog neba juče oko 17 časova je odjeknula informacija da je u saobraćajnoj nesreći, život izgubio naš bivši fudbaler Miljan Rakočević (23). Miljan je upravljao vozilom između Crvenke i Sivca kada je došlo do kobnog sudara u kom je on izgubio život. Miljan je bio odličan fudbaler, ali još bolji momak, častan, vredan i pošten. Fudbalski klub "Hajduk" izjavljuje najiskrenije saučešće porodici Rakočević. Miljane, neka ti je večna slava. Tvoj "Hajduk"".

Kao grom iz vedrog neba juče oko 17 časova je odjeknula informacija da je u saobraćajnoj nesreći, život izgubio naš...

Posted by FK "Hajduk 1912" Kula - zvanična stranica on Monday, October 5, 2020

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave