MUKE JUNAJTEDA PROTIV KRISTAL PALASA: Zaha srušio bivši klub, prvenac Van de Beka (VIDEO)

Č. V.

19. 09. 2020. u 20:47

FUDBALERI Mančester junajteda poraženi su od Kristal Palasa sa 1:3 na "Old Trafordu" u 2. kolu Premijer lige.

МУКЕ ЈУНАЈТЕДА ПРОТИВ КРИСТАЛ ПАЛАСА: Заха срушио бивши клуб, првенац Ван де Бека (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ Martin Rickett / POOL

Bila je ovo prva utakmica izabranika Olea Gunara Solskjera u novoj sezoni i odmah su razočarali navijače.

Bledo je izgledao domaći tim na ovoj utakmici, nije ostvrio mnogo izglednih šansi, što su gosti iz Londona iskoristili i upisali drufi trijumf ove sezone.

Samo sedam minuta je igračima Roja Hodžsona bilo dovoljno da dođu do prednosti. Centrirao je Šlup sa leve strane, a neometan na drugoj stativi se našao Tauzend i matirao Davida de Heu.

Očekivala se reakcija "crvenih đavola" u drugom poluvremenu. Ipak, umesto toga usledio je novi gol za goste. Viktor Lindelof je blokirao udarac Ajua, ali je sudija Martin Etkinson nakon gledanja VAR-a dosudio penal za goste, jer se ispostavilo da je Šveđanin igrao rukom.

De Hea je uspeo da odbrani jedanaesterac Ajuu. Ipak, sudija je odlučio da se penal ponovi zbog toga što je Španac prešao gol-liniju. Drugu priliku gosti nisu propustili. Zaha je izveo odlično penal i povisio na 0:2.

Junajted je krenuo na sve ili ništa ne bi li uspeo da izbegne poraz i uspeo je da smanji rezultat. Igrao se 80. minut kada je novajlija Doni dan de Bek pogodio mrežu rivala. Uradio je to nakon što se lopta odbila od jednog igrača Kristal Palasa.

Tačku na ovaj susret stavio je Zaha, inače bivši fudbaler Mančester junajteda. Odlično je šutirao sa 16 metara i De Hea nije mogao ništa da uradi.

Veliko razočarenje za  navijače Junajteda. Njihovi ljubimci su razločarali već na startu prvenstva.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a