FUDBALERI Crvene zvezde ispali su iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Komentari (25)

Bibe

16.09.2020. 19:52

Jesam Zvezdas ali ruku na srce slaba igra bez tempa neocekujem čak ni evropa ligu mislim da je nas fudbal mnogo daleko od svega a to je bilo i pre par dana sa reprezentacijim a i Stankovic mora jos mnogo da uči

Varto Marx

16.09.2020. 20:00

Neka im je sa srecom., Drugo i ne zaslizuju puno brbljaju zato i nista neznaju. Stankovicu idi za Italiju, trazi mjesto u trecu ili cetvrtu ligu, tamo ces uspijeti bolje. Ti si jos zelen za Zvezdu. Ovo se nemoze lako preboleti.

Crni Gruja

16.09.2020. 20:03

Bolje je ovako nego da se brukaju dalje. Pošteno fudbal iz Srbije se raspada počev od lige pa do reprezentacije. Mi ne posjedujemo kvalitet. Kako smo sejali sada ubiramo plodove.

Mm

16.09.2020. 20:05

Volim ga, ali Deki je još zelen kao trener. Sve izmene je promašio, i sve izvodjače penala, a duplo smo bolja ekipa. Uprava već treću godinu zaredom kupuje napadača na silu, bukvalno bacaju pare. Ako nemaju pare za pravog centarfora onda bolje da igraju sa tim što imaju a ne da kupuju neke amatere.

boki

16.09.2020. 20:19

Ovakvom igrom zvezda nihe za evropu .Nema igraca koji pokazuhe birbenost mnogi nisu za dres zcezde.Omonija nista nihe pokazsls ali zvezda jos gora.Nema brzine uigranosti trxsnha to he srpdkj fudbal koji bema snage

ilija

16.09.2020. 20:27

Samo me interesira sta ce da kazu sadasnji rukovodioci Zvezde: Verovatno pa sad cemo u Evropsku ligu,SRAMOTA,a sta se misli da ce tamo da se uplase Zvezde,ne ne,tu ce im neko drugi oderati kozu.Volim Zvezdu ali moram reci, Sanogo,Ben, Degenerek,ovaj posudzeni talijan Felecini,Konga,Gobeljic,Sve su to DRUGOLIGASKI Igraci,pa Sanogo je u cetvrtoj Njemackoj Ligi dobio otkaz,a sad u Zvezdi glavni igrac,sa tom Ekipom se u ovakvim takmicenjima nema sta trazit,vec se videlo protiv amatera sa Giblatara da to nije tim i da Trener nema tu kvalitetu ,iz takvih prosjecnih,napravit borbenu Ekipu,videlo se veceras protiv ovih LEGIONERA, kako se to radi.A Terzicu,Mrkela, i ostali vi ste Rukovodioci Jedne C: Zvezde,koja ima Ime i Prezime, i sta sad. Ocekujem dallji tok,.

dusan

16.09.2020. 20:31

Bilo je zaista tesko igracima Zvezde da igraju protiv Omonije,protiv sudije koji je vidno bio naklonjen domacima,ali je igracima bilo najteze igrati protiv taktike velikog dekija.Trener koji ubija fudbal u igracima.Zvezda je celu utakmicu igrala sa 10 igraca.Valjda je samo deki video 11 igraca,zato sto on uvek broji i Vukanovica.Siguran sam da bi Milojevic glad otisao u grupnu fazu.Toliko.