LAZAR MARKOVIĆ: Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim!

A. Ilić

13. 09. 2020. u 15:25

FUDBALERI Partizana savladali su Rad u 7. kolu Superlige Srbije. Meč je obeležio povratak trenera Aleksandra Stanojevića.

ЛАЗАР МАРКОВИЋ: Сви морамо бити спремни и одговорни као тим!

Foto: FK Partizan

Zanimljivo je da je Stanojević u prvom mandatu u Partizanu debitovao isto protiv Rada. Ovog puta do pobede su crno-bele pogurali autogolom Lazar Stoisavljević u 31. minutu, Filip Stevanović golom u 50. minutu i Umar Sadik golom sa "bele tačke" u 80. minutu duela. 

Zapaženu igru prikazao je i Lazar Marković, fudbaler crno-belih koji je izašao iz povrede, a čini se da mu prija saradnja sa starim šefom stručnog štaba, pod kojim je već igrao. 

"Nisam neko ko voli da govori za medije, posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome, svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala pun efekat", smatra Marković. 

U Partizanu se oseća drugačija energija, smatra ofanzivni vezista. 

"Ono što sada mogu reći, drago mi je što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije od svega, ispunjavamo zadatke. Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez komplentog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića". 

Dotakao se Marković i igre protiv Rada. 

"Što se moje jučerašnje pozicije tiče, drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam, na raspolaganju sam. Svi mboramo biti spremni i odgovorni kao tim", jasan je Lazar Marković. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a