UGO SANČEZ TVRDI: Mesi nije smeo da se oslanja samo na burofaks, otac ga je loše savetovao!

Novosti online

06. 09. 2020. u 12:15 >> 12:23

LIONEL Mesi bio je u fokusu javnosti u prethodnim nedeljama. Omaleni Argentinac bio je na izlaznim vratima Barselone, na kraju je ipak odlučio da ostane u klubu u kome je i ponikao.

УГО САНЧЕЗ ТВРДИ: Меси није смео да се ослања само на бурофакс, отац га је лоше саветовао!

foto: EPA

Meksički fudbaler i nekadašnja zvezda Real Madrida Ugo Sančez smatra da je odluku da ostane u Barseloni Mesi doneo na osnovu "loših saveta" njegovog oca i agenta, Horhea Mesija. 

Mančester Siti bio je jedan od glavnih kandidata da dovede napadača Barselone. Međutim, on je u petak doneo odluku da ne menja sredinu. Sančez smatra da se Argentinac u startu našao u lošoj poziciji, zbog Horheovih metoda pregovora. Meksikanac smatra da Lionel Mesi nije smeo da se oslanja samo na burofaks.  

"Mesi nije imao izbora, osim da ostane u Barseloni, usled loših saveta njegovog oca i advokata. Odluka da se pozove na burofaks ojačala je poziciju predsednika Bertomeua u sporu. Trebalo je da Mesi i njegov pravni tim ranije najave njegov odlazak. Dakle, da su u junu rekli, "Mesi želi da ide na kraju sezone" niko ne bi mogao da ga u tome spreči. Tako bih ja uradio", navodi Sančez. 

Smatra da je Mesi doneo još jednu grešku.

"Odlučio je da se pozove samo na burofaks, a nije imao garanciju da postoji klub koji bi usred pandemije platio 700 miliona evra njegovu otkupnu klauzulu. Nijedan klub na svetu ne može toliko da plati jednog igrača u ovom trenutku", smatra legenda Reala. 

Ukoliko vas zanima šta je to burofaks, o tome više možete da saznate OVDE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati