SUMA SUSPENDOVAN ZBOG CRVENOG KARTONA: Incident na terenu dobio ishod na komisiji FSS

Novosti online

04. 09. 2020. u 13:06

СУМА СУСПЕНДОВАН ЗБОГ ЦРВЕНОГ КАРТОНА: Инцидент на терену добио исход на комисији ФСС

Foto: FK Partizan

CRVENI karton Sejdubi Sumi, na meču Partizan – Vojovdina, skupo košta i igrača i klub iz Humske 1.

Disciplinska komisija FSS je odlučila da Gvinejca kazni sa dva meča zabrane igranja zbog direktnog isključenja na meču 6. kola Super lige.


Incident na utakmici se dogodio u duelu Sume i Nikole Drinčića, kada je igrač Partizana dobio udarac po licu pa na to odgovorio udarcem fudbalera Vojvodine laktom u vrat. Naravno, da se na tome nije završilo nego se nastavilo koškanje.

Trener Aleksandar Stanojević, na početku svog novog mandata u crno-belom taboru, suočava se sa kadrovskim problemima. Partizan će bez Sume igrati protiv Rada i u gostima Zlatiboru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Pero

04.09.2020. 14:38

Stvarno se ne vidi ko je prvi udario Sumu po licu,Drinčić je tada bio negde u Novom Sadu!,Suma je isključen opravdano,a onaj ko ga je udario i nije mogao biti isključen jer nije bio na terenu,već kako rekoh ,,negde" u Novom Sadu.A ovaj mamlaz od sudije,on je tog trenutka negde na Petrovaradinu,pa nije najbolje video!

Pera

04.09.2020. 16:11

Ništa zato! Partizan će kako je najavio ignorisati odluke sudija i sudijske organizacije tako da će Suma opet igrati. Stim da će mu trener Stanojević sada dati i bokserske rukavice da bolje udara.