NOVIM TRANSPARENTOM U TIRANI PROZVANA SRPSKA VOJSKA: Sramno veličanje OVK (FOTO)

Novosti online

25. 08. 2020. u 15:30

НОВИМ ТРАНСПАРЕНТОМ У ТИРАНИ ПРОЗВАНА СРПСКА ВОЈСКА: Срамно величање ОВК (ФОТО)

FOTO: AP

NAVIJAČI FK Tirana nastoje da iskoriste svaku priliku da upute pogrdne i sramne poruke gostima iz Beograda, koji su došli da igraju drugo kolo kvalifikacija Lige šampiona.

Poslednji transparent koji je osvanuo na gradskom zidu odnosi se na srpsku vojsku, a delo je Fanatika iz Tirane. Na platnu se nalazi komandant paravojne formacije OVK Adem Jašari i srpski vojnici kako napadaju žene i decu, prenosi Indeks online.

Ispod te ilustracije napisana je poruka:

- Rat Albanaca ima muškost, mi se ne bavimo ženama i decom.Fudbaleri Crvene zvezde ne mare mnogo za ove provokacije, kao što nisu ni noćas marili kada su im Fanatici došli ispred hotela i palili vatromet i baklje kako bi ih uznemirili tokom noći. Bezuspešno. jer malo ko se probudio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Apsurd

25.08.2020. 15:52

Upravo je šiptarski terorista adem jašari koristio žene i decu kao živi štit i krio se od srpske policije (vojsku nije ni video, jer ga je policija likvidirala). Šiptari su žalosno, tužno pleme.

Vojnik sa Pastrika

25.08.2020. 15:54

Oni?! Oni su decu pred roditeljima silovali i sekli im delove tela a zatim ih spaljivali u krečanama poput Klečke?! Oni su vojnici a Srpska vojska... Ma daj bre, njima ništa nije sveto!!! Najveća fukara od naroda!!! Hijene!!!

Pera

25.08.2020. 15:57

Жене и децу из своје породице користио је као сопствени штит у борби против званичне војске,храбар неки човек.

Opaki Is Back

25.08.2020. 16:08

Pa to se videlo u ratu. Kada ih nasi heroji pritisnuli, bilo je : Nato, pljiz heljp. Oduvek su Arnauti bili hijene, puskama sa sigurne udaljenosti napafali su nenaoruzanu srpsku vojsku koja se preko Albanije kretala put Hrcke

Pera

25.08.2020. 16:39

Sve sto olbanci rade identifikuju i sebe i svoje saveznike jer ima oficira kfor koi su licno videli bin ladena njegov stab na sastanku sa haradinajem i bakalijem agentom kominterne i njihovim ljudima na kosovu i metohiji pre napada 11 septembra a bin laden se krio u albaniji posle napada al kaide u africi i to u neposrednoj blizini baze americke vojske...dakle sta god da rade albanci i njihovi saveznici fifa uefa dzaba im istina nije pobediva.

milovan

25.08.2020. 17:00

Veliki junak, umesto da pogine u borbi, sakrio se među šalvare i dečje pelene očekujući da će biti pošteđen:stara šiptarska taktika preoblačenje u žene i civile!!!

Mišo Peć

25.08.2020. 17:35

Ćutite krvoloci,ubijaliste babe od preko osamdeset godina a kad je treebalo sa Srpskom časnom i veteškom vojskom da se borite nije vas bilo nigde biliste negde u mišje rupe po Albaniji čekajući da zločinački nato nešto uradi umesto vas.Sami se danas medjusobno sprdate da je skoro svaki drugi od vas bio nekakav "komadant" a u nemirima je čuvao krave,rekoh u nemirima,jer to nije bio ni rat,toje zločinačko nato bombardovanje Srpskih civila,da su pokušali kopnenu invaziju tu bi im bio kraj.

Ja

25.08.2020. 18:20

Adem Jasari seoski bandit je koristio svoju porodicu kao zivi stit.Ubio je svog rodjaka koji je hteo da se preda.Napadao je policiju i ubijao u zasedama te 1997,1998.god.napokon likvidiran 1998.god.Na zajednickoj fotografiji Haradinaj,Taci i Jasari.Sve zlikovci.

Leka

25.08.2020. 18:51

Šiptari su neviđene kukavice i junače se samo kada su na gomili. To svi znaju, a znaju i oni. Govorim to iz ličnog iskustva. Evo, i sada se junače i to kojim povodom.